Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

V8 - Flere oppslag i sidestolpen

Publisert 02.06.2015 av Favo
V8 - Flere oppslag i sidestolpen

Nå kan du vise flere oppslag samtidig i sidestolpen. Det øverste oppslaget står fast og blir vist hele tiden, noe som er helt perfekt for beskjeder som alle må få med seg.

Vis mer informasjon

Med mulighet for mer enn ett oppslag samtidig i sidestolpen, gjør dette deg i stand til å vise mer informasjon på infoskjermen din. Du vil ikke ha alt for mange oppslag som rullerer, ettersom du vil at folk skal rekke å få med seg den viktige informasjonen du vil få ut. Derfor er det flott å nå kunne vise enda mer på en gang!

"Her-og-nå-meldinger"

Å kunne ha et oppslag som vises hele tiden øverst i sidestolpen er helt ypperlig for en viktig beskjed som alle må få med seg, for eksempel en melding om en endring i siste liten. Når du ikke har en sånn type melding, kan dette være en fin plass for en velkommen-melding.

Værmeldingen blir mindre dominerende

Sidestolpen er et fint sted for værmelding, og dette er et oppslag veldig mange viser interesse for. I denne fornyede sidestolpen blir værmeldingen mindre dominerende, - du får ut informasjonen uten å måtte bruke hele området bare på det. Du kan ha værmelding øverst og nyheter under, for eksempel.

Noen unntak

Vi må ta hensyn til at noen kombinasjoner ikke vil ta seg godt ut på inforskjermen. Å ha et nyhetsoppslag øverst, hvor nyhetens lengde vil variere, ville fått oppslaget under til å gå opp og ned sammen med dette. Derfor kan man ikke ha nyhetsoppslaget øverst, om man ønsker å vise flere oppslag samtidig i sidestolpen. Det samme gjelder bildeoppslag.Arkiv over alle blogginnlegg