Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

V8 - Bunnlinjen har blitt voksen!

Publisert 29.05.2015 av Favo
V8 - Bunnlinjen har blitt voksen!

Vi er begeistret over den nye bunnlinjen i V8! Nyheter og beskjeder blir lettere å lese, og du kan vise værmelding for flere dager. Du velger selv om du vil laste opp din egen logo til bunnlinjen av infoskjermen din.

Høyere - plass til mer

Vi har økt antall linjer i bunnlinjen fra to til tre. Vi tror den ene linja ekstra gjør det lettere å få sammenhengen når du leser korte nyheter og beskjeder i bunnlinjen.

Ruller bedre - mer lesevennlig

Den nye bunnlinja ruller annerledes enn tidligere. Nå flytter teksten seg slik som du har lyst til å lese den; linjene for hver nyhet henger sammen. Det gjør det mye lettere å lese enn før, og det fungerer på samme måten for beskjeder.

Værmelding for flere dager i bunnlinjen

Nå kan du også vise værmelding for flere dager i bunnlinjen! Vi har laget plass for ikoner med værvarsel for flere dager fremover!

Last lett opp din egen logo

Det er veldig lett å legge til sin egen logo i bunnlinjen. Du velger selv om dette er noe du ønsker, - bunnlinjen tilpasses i bredden til å la teksten fylle ut mer eller mindre plass avhengig av om logoen er der eller ikke.Arkiv over alle blogginnlegg