Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Mer personlighet til skjermene

Publisert 20.05.2015 av Favo
Mer personlighet til skjermene

Infoskjermene dine er dine skjermer, og skal reflektere din arbeidsplass, din skole, - den dere er. Med V8 har vi gjort det veldig enkelt å sette sitt eget personlige preg på skjermene. Last opp egen logo, velg bakgrunnsfarge som støtter opp om logoen og legg inn informasjon som passer for dere.

Logoen tar seg fint ut på den brede bunnlinjen

Logoen deres kommer virkelig til rett og verdighet på den nye brede bunnlinjen. Har logoen hvit bakgrunn, er det viktig å også ha bunnlinjen hvit. Du velger selv om du ønsker dekor på toppen av bunnlinjen.

Fargebakgrunn - et spennende alternativ

I tillegg til bakgrunnsbilder, ligger det nå en regnbue av farger å velge mellom som bakgrunn på infoskjermen din. Velg gjerne en farge som støtter opp om logoen din. Fargen gir deg en rolig skjerm, fremhever innholdet og bygger opp om logoen.

Innhold som reflekterer dere

Skjermen deres skal være ulik alle andre skjermer, - den skal vise at den tilhører dere. I tillegg til lokal værmelding, vis gjerne lokale nyheter og velg også å vise innhold fra sosiale oppslag som har interesse for akkurat dere. Disse oppslagene vil oppdatere seg selv, og være en fin kombinasjon med de beskjedene og oppdateringene dere ellers legger ut.Arkiv over alle blogginnlegg