Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Flere brukere - bedre skjermer

Publisert 07.05.2015 av Favo
Flere brukere - bedre skjermer

Vi åpner for flere brukere på START-, PLUS- og SUPER-kontoer, slik at flere kan være med å oppdatere infoskjermene. Flere brukere gir enda bedre infoskjermer!

START - 3, PLUS - 6 og SUPER - 9

START som tidligere har vært begrenset til én bruker, kan nå ha opptil tre brukere. PLUS-kontoer kan nå ha seks brukere, og SUPER kan ha ni.

Dette er en oppdatering vi gleder oss over, og som vi håper vil være til stor hjelp for mange av våre kunder.

Når flere oppdaterer infoskjermene blir de bedre

Når flere kan dele på oppgaven med å legge inn nytt innhold på skjermene, forenkler det oppgaven for alle, og fører til bedre og mer oppdaterte skjermer.

Det er godt å ikke være avhengig av at kun en person kan oppdatere skjermen, - for hva gjør man når den personen er syk eller på ferie, eller når han slutter?

Tilpass brukernes rettigheter

Etter du har invitert flere brukere kan du tilpassse hvilke rettigheter brukerne skal ha. Brukerne kan f.eks. begrenses til å kunne publisere til én eller noen av skjermene, og du kan velge om brukerne skal se alles eller bare egne oppslag.

Trenger ikke kurs

Det er viktig for oss at løsningen vår er så lett å bruke at "hvem som helst" kan bruke den til å oppdatere skjermene sine. Å lage oppslag på infoskjermen.no er lett - invitér flere til kontoen i dag, de trenger ikke kurs for å komme i gang!Arkiv over alle blogginnlegg