Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Infoskjermen.no er på plass på NKUL!

Publisert 06.05.2015 av Favo
Infoskjermen.no er på plass på NKUL!

Årets NKUL er i gang, og vi er på plass! Vi ser på NKUL som et viktig møtepunkt med brukerne av løsningen vår. Dette året feirer vi femårsdagen vår, og har med oss massevis av giveaways, i tillegg til en konkurranse hvor ti stykker vinner 500 kroners gavekort på Egon.

Viktig møtepunkt med brukerne av løsningen vår

NKUL er for oss et av årets høydepunkt. Vi gleder oss til å møte kundene våre, folk som allerede bruker infoskjermløsningen vår. Det er alltid nyttig å få tilbakemeldinger fra dem om hvordan de mener systemet fungerer og hva som kan forbedres. Vi jobber konstant med videreutvikling av løsningen, og tilbakemelding fra brukerne er veldig verdifullt i denne prosessen.

Får vise løsningen til potensielle nye kunder

NKUL er også en perfekt mulighet til å møte potensielle nye kunder. Vi håper å treffe på akkurat de som er på leting etter en god og brukervennlig infoskjermløsning. På standen kan vi vise de akkurat hvor lett det er å oppdatere nytt innhold til skjermene, og de kan der og da opprette prøvekonto (f.eks via egen telefon) og få testet løsningen selv.

Infoskjermen.no på NKULs skjermer for sjette gang

Det fakta at arrangørene av NKUL velger å bruke systemet vårt på sine infoskjermer for sjette år på rad, er noe som hjelper oss å vise de besøkende på messen hvor fint skjermene tar seg ut, og hvor bra de virker.

Giveaways og konkurranse

Som vanlig liker vi i infoskjermen.no å være generøse med giveaways på standen vår. Vi har med oss store mengder buffer, pussekluter, sjokolade og t-skjorter som skal deles ut til de besøkende på NKUL. I tillegg har vi en konkurranse blant dem som oppretter prøvekonto, hvor ti heldige vinnere får 500 kroners gavekort på Egon. Stay tuned! :-)Arkiv over alle blogginnlegg