English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Tell ned til 17. mai! Hipp hipp hurra!

Publisert 04.05.2015 av Favo
Tell ned til 17. mai! Hipp hipp hurra!

Vi er allerede i mai måned! Vi kan kjenne det i luften, se det på trærne og oppleve det i form av forberedelser til 17. mai. Hvorfor ikke spre god stemning via infoskjermene ved en tidteller som teller ned til 17. mai?

Mai - en travel og trivelig måned

Mai måned kan være en travel måned på skolen. Vi er i innspurten, og vi har ikke kommet fullt så langt at vi er gått inn i avslutningsmodus ennå. Samtidig er mai en trivelig vårmåned som ikke minst påvirkes av at vi feirer nasjonaldagen vår. Et oppslag om dette på infoskjermen kan være med å skape god stemning blandt både elever og ansatte.

En enkel tidteller påvirker positivt

Bruker du tidteller-oppslaget på infoskjermen din? Det å telle ned til noe, glede seg til noe sammen, er med på å skape forventning og begeistring. I tillegg til å være samlende for miljøet, er det også oppmuntrende å bli minnet på noe gøy som nærmer seg.

Legg til tidtelleren på under ett minutt

Når du har en konto med infoskjermen.no, har du automatisk tilgang til alle typer oppslag. I hele den enkle løsningen vår, er tidtelleren ett av de enkleste og raskeste oppslagene å legge til. Alt du trenger å gjøre, er å velge hvilken dato du teller ned til, og om du ønsker å vise timer og minutter i oppslaget. Publiser til skjermen din, og oppslaget er på plass!Arkiv over alle blogginnlegg
« Morgenquiz på infoskjermen   ||   Nå kan du vise infoskjermen vertikalt! »