Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Tell ned til 17. mai! Hipp hipp hurra!

Publisert 04.05.2015 av Favo
Tell ned til 17. mai! Hipp hipp hurra!

Vi er allerede i mai måned! Vi kan kjenne det i luften, se det på trærne og oppleve det i form av forberedelser til 17. mai. Hvorfor ikke spre god stemning via infoskjermene ved en tidteller som teller ned til 17. mai?

Mai - en travel og trivelig måned

Mai måned kan være en travel måned på skolen. Vi er i innspurten, og vi har ikke kommet fullt så langt at vi er gått inn i avslutningsmodus ennå. Samtidig er mai en trivelig vårmåned som ikke minst påvirkes av at vi feirer nasjonaldagen vår. Et oppslag om dette på infoskjermen kan være med å skape god stemning blandt både elever og ansatte.

En enkel tidteller påvirker positivt

Bruker du tidteller-oppslaget på infoskjermen din? Det å telle ned til noe, glede seg til noe sammen, er med på å skape forventning og begeistring. I tillegg til å være samlende for miljøet, er det også oppmuntrende å bli minnet på noe gøy som nærmer seg.

Legg til tidtelleren på under ett minutt

Når du har en konto med infoskjermen.no, har du automatisk tilgang til alle typer oppslag. I hele den enkle løsningen vår, er tidtelleren ett av de enkleste og raskeste oppslagene å legge til. Alt du trenger å gjøre, er å velge hvilken dato du teller ned til, og om du ønsker å vise timer og minutter i oppslaget. Publiser til skjermen din, og oppslaget er på plass!Arkiv over alle blogginnlegg
« Morgenquiz på infoskjermen   ||   Nå kan du vise infoskjermen vertikalt! »