Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Oppslag fra sosiale medier på infoskjermen

Publisert 30.04.2015 av Favo
Oppslag fra sosiale medier på infoskjermen

Å kunne hente innhold fra sosiale medier direkte til infoskjermene våre, er noe vi har gledet oss til, og i V8 er dette blitt mulig! Velg en #hashtag eller et @brukernavn på Instagram eller Twitter, og oppslaget på infoskjermen vil oppdateres med nytt innhold derfra.

Gledet oss til sosiale oppslag

Vi har lenge hatt lyst til å kunne hente innhold fra sosiale medier direkte til infoskjermene våre, og nå med V8 er dette mulig! Oppslaget regnes fremdeles som beta, for det har ikke blitt testet tilstrekkelig enda, men det er ingen grunn til å ikke benytte seg av denne muligheten.

Følg hashtags eller brukernavn

I oppslaget velger du å følge bestemt #hashtagger eller @brukernavn på Instagram eller Twitter, og så vil det ferskeste stoffet derfra, bli vist i oppslaget på skjermen din. Søkemulighetene er noe ulike for Twitter og Instagram. Nedenfor følger en detaljert beskrivelse av de ulike mulighetene.

Instagram

Du kan skrive inn en eller flere #hashtagger og/eller @brukernavn i søkefeltet. Skill søkeordene med mellomrom.

Twitter

Du kan skrive inn en eller flere #hashtagger, @brukernavn og/eller @@brukernavn i søkefeltet. Skill søkeordene med mellomrom.

Skriv <‑rt> uten mellomrom etter #hashtag<‑rt> eller @brukernavn<‑rt> hvis du vil skjule retweets.

Skriv @@brukernavn hvis du vil vise tweets fra denne brukeren.

Hvis du skriver inn to #hash#tagger uten mellomrom vil bare tweets som inneholder begge hashtaggene vises.

Automatisk oppdatering av nytt innhold

Dette er enda en måte å få automatisk oppdatering av nytt innhold, i form av både bilder og tekst, uten at du trenger å gjøre noe som helst etter å ha lagt det inn første gangen.Arkiv over alle blogginnlegg