Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Kom i gang på 1-2-3 med nye Samsung-skjermer

Publisert 28.04.2015 av Favo
Kom i gang på 1-2-3 med nye Samsung-skjermer

DM-D-skjermene fra Samsung begeistrer oss. Skjermene har innebygget nettleser, er rimelige, er beregnet på døgndrift - og ikke minst - de er svært enkle å ta i bruk.

Samsung har kommet med ny serie. Les oppdatert sak her.

Vi kjøper disse selv

Når vi kjøper skjermer kjøper vi nå Samsungs DM-D-serie. Sammen med et veggfeste dekkes behovet for de aller fleste av oss. Etter at Samsungs spesialrabatt for infoskjermen.no er trukket fra kan du få 32"-skjerm og veggfeste for under kr 4.000 eks mva.

Innebygget nettleser

Det nye er at skjermen har innebygget nettleser, og vi fascineres av hvor enkelt det nå er å komme i gang. Vi har over lenger tid testet og gjort tilpasninger mot Samsung-skjermer med innebygget nettleser, og liker utviklingen.

Denne skjermtypen har andregenerasjons innebygde nettlesere (SSSP2), som er vesentlig enklere å bruke enn første generasjon. En veiviser hjelper deg med valg av nettverk og oppsett. Legg inn adressen til din skjerm, og du er i gang på noen minutter

Beregnet på døgndrift

DM-D-serien laget for å stå på 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Forhandlere gir også "Service på stedet"-garanti i tre år på skjermene. At skjermene er beregnet for døgndrift gir trygghet sammenlignet med tv-skjermer, og de er heller ikke NRK-lisenspliktige.

Fremdeles forbedringspotensiale

Når du har byttet til V8 fungerer skjermene bra også til visning av video. Skjermene har dog en begrensing på én video samtidig per skjerm. Vi håper og tror at dette er noe Samsung vil forbedre i tiden fremover.

Disse skjermene er pr i dag den klart enkleste måten å komme i gang med infoskjermen.no på, men den innebygde playeren er ikke noe råskinn. Om den ikke er kraftig nok for din bruk kan du supplere med en set-back-box tilpasset skjermene, eller en vanlig pc om du heller vil det.

Priser og skjermstørrelser

Samsung gir spesialrabatt, såkalt "bid", til våre kunder. Oppgi at du bruker infoskjermen.no til din forhandler, så vil han kunne gi deg bedre pris.

Skjermtypen kan fås i størrelsene 32", 40", 48", 55", 65" og 75". Vår favoritt er 48" - den er stor nok for de fleste rom, og er prisgunstig sammenlignet med 55".

Hvis du trenger mindre skjermer finnes det både en 10" og 21,5" i Samsungs DB-D-serie. Disse to skjermene er de eneste i DB-D-serien som har innebygd wifi, og har sammenlignet med DM-D-serien lavere lysstyrke og skal maks brukes 16 timer pr døgn.

Dustin (tidligere NDS) har levert skjermer til mange av våre kunder. Du står fritt til å kjøpe skjerm der du ønsker, men kontakt gjerne Alexander Vatne, alexander.vatne@dustin.no eller tlf 911 98 407 for å få tilbud.Arkiv over alle blogginnlegg