Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

SETT i Sverige

Publisert 22.04.2015 av Favo
SETT i Sverige

Forrige uke var hele teamet vårt på stand på messen SETT (Scandinavian Educational Technology Transformation) i Stockholm. Vi ble møtt av stor interesse, og i tillegg til å få mange nye prøvekontoer synes vi det var svært stas at arrangørene brukte infoskjermløsningen vår på storskjermene sine.

Vil komme inn i det svenske markedet

Vi gleder oss over at så mange norske skoler har glede og nytte av infoskjermløsningen vår, og vil gjerne komme i kontakt også med svenske skoler.

Stas at arrangørene brukte infoskjermløsningen vår

Vi var på Skolforum i Stockholm i oktober i fjor, men dette var første gang vi hadde stand på SETT. Derfor var det meget stas at arrangørene faktisk brukte infoskjermløsningen vår på sine store skjermer spredt rundt i messelokalet.

Ble møtt av stor interesse

Det var til sammen rundt 10 500 besøkende iløpet av de tre dagene SETT varte, og vi fikk snakket med mange om løsningen vår. Vi gledet oss over interessen vi ble møtt med på denne messen. Mange ga uttrykk for at de var på leting etter en god infoskjermløsning, og vi fikk et bra antall nye prøvekontoer.

Infoskjermen/Pintomind

Utenfor Norge kaller vi infoskjermløsningen vår for Pintomind, men selve systemet likt, - samme enkle og effektive oppsettet, samme brukervennligheten. Det er spennende å samtidig som vi kjenner oss vel etablert etter fem gode år i Norge, også stå ved begynnelsen av noe nytt med stort potensiale. Vi gleder oss. :-)Arkiv over alle blogginnlegg