English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Infoskjermer som oppdateres automatisk

Publisert 12.03.2015 av Favo
Infoskjermer som oppdateres automatisk

Hent informasjon fra ulike systemer, så vil du alltid ha oppdaterte og aktuelle infoskjermer. Nyheter, kalender, rapporter og været kan enkelt hentes inn og vises automatisk på skjermene.

Nyheter

Ved bruk av RSS-oppslag vil skjermen oppdateres automatisk med informasjon som hentes fra de stedene du velger å vise nyheter fra. Hent ut nyheter fra nettsider som informerer om hva som foregår i virksomheten deres, og skjermen vil konstant oppdateres med relevant informasjon for dere.

Kalendere

La skjermen oppdateres automatisk ved bruk av kalenderoppslag som hentes ut via ics. Her kan du for eksempel vise en møteromsoversikt som viser hva som skjer hos dere i dag.

Grafiske rapporter

Lagrer du grafer som bilder i Dropbox eller lignende, kan du enkelt vise disse på infoskjermene. F.eks. kan du lagre en salgs- eller produskjonsgraf som bilde i Excel i Dropbox, og så vise dette som "bilde på nett".

Været

Hvem er vel ikke interessert i været? Dette er et oppslag som alltid er aktuellt. Infoskjermen gir deg oppdatert værmelding for stedet du ønsker, og du velger selv hvor detaljert du vil ha det.Arkiv over alle blogginnlegg
« Slipp elevene til på infoskjermen   ||   Morgenquiz på infoskjermen »