English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Slipp elevene til på infoskjermen

Publisert 03.03.2015 av Favo
Slipp elevene til på infoskjermen

Hvorfor ikke la elevene slippe til og påvirke infoskjermens innhold? Skolens infoskjerm vil på denne måten virkelig reflektere hva den er, - nettopp ​skolens infoskjerm!​

Alternativ til skoleavis

Som et alternativ til skoleavis, kan en lage veggavis på infoskjermen. La elevene jobbe med kreative oppslag som kan være aktuelle for skolens elever og personale, - og publiser disse på infoskjermen!

Utvikle digitale ferdigheter

Det er viktig for elevene å utvikle digitale ferdigheter, - og hvorfor ikke bruke infoskjermen i denne forbindelse? Dette vil også gi dem mulighet til å arbeide med sammensatte tekster, hvor skrift, lyd og bilder spiller sammen. Elevene kan for eksempel lage oppslag hvor de reklamerer for skolens melkeordning, leksehjelp, fritidsordning el.l.

Elevarbeid presentert på infoskjermene

Vi har også tidligere skrevet om å la elevene presentere arbeidet sitt på infoskjermene, og de positive effektene dette har for hele skolen. Denne artikkelen finner du her.

Tidsstyr oppslagene

Vil du ikke at dette skal dominere for mye, kan du designere en dag eller to i uka hvor disse oppslagene vises, noe som vil være med å gjøre dem ekstra spesielle også. Det er lett å tidskontrollere oppslag til kun å vises på bestemte dager eller bare på enkelte skjermer.Arkiv over alle blogginnlegg
« Øk oppmerksomheten rundt infoskjermene dine   ||   Infoskjermer som oppdateres automatisk »