Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Skjermen setter pris på en omstart

Publisert 16.02.2015 av Favo
page.title

Har du rutine for å skru av og på infoskjermene dine? Ikke alle skjermer er laget for å stå på 24 timer i døgnet. Det er smart å gi skjermene en omstart en gang i døgnet!

Ulike typer skjermer

Det er veldig stor forskjell på skjermer. Noen er kun beregnet på å stå på 4-6 timer i døgnet, mens andre faktisk kan stå på i 24 timer i døgnet. For at alt skal fungere bra, er det viktig å bruke skjermene på riktig måte.

Frisk start hver morgen

Får PC-en på infoskjermene dine en omstart en gang i døgnet, tømmer du minnet og hjelper skjermvisningen å fungere bra. Hva med å lage en rutine med å skru av skjermen før en låser for dagen, og så skru på når en kommer inn om morgenen? Eller kanskje har skjermen din funksjon for å slås automatisk av og på?

Miljøvennlig

Miljøvennlig er det også! Hvis du har skjermen din skrudd av 8 timer i døgnet, bruker du 33 % mindre strøm på den enn om den skulle stått på hele døgnet.

Bruk oppdatert Chrome-versjon

Mange skjermer vil oppdatere nettleseren automatisk, men bruker du Samsung-skjermer med EWF-manager, må du gå inn og gjøre dette selv. Her kan du lese mer om oppdatering av Google Chrome.Arkiv over alle blogginnlegg