Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Skjermen setter pris på en omstart

Publisert 16.02.2015 av Favo
Skjermen setter pris på en omstart

Har du rutine for å skru av og på infoskjermene dine? Ikke alle skjermer er laget for å stå på 24 timer i døgnet. Det er smart å gi skjermene en omstart en gang i døgnet!

Ulike typer skjermer

Det er veldig stor forskjell på skjermer. Noen er kun beregnet på å stå på 4-6 timer i døgnet, mens andre faktisk kan stå på i 24 timer i døgnet. For at alt skal fungere bra, er det viktig å bruke skjermene på riktig måte.

Frisk start hver morgen

Får PC-en på infoskjermene dine en omstart en gang i døgnet, tømmer du minnet og hjelper skjermvisningen å fungere bra. Hva med å lage en rutine med å skru av skjermen før en låser for dagen, og så skru på når en kommer inn om morgenen? Eller kanskje har skjermen din funksjon for å slås automatisk av og på?

Miljøvennlig

Miljøvennlig er det også! Hvis du har skjermen din skrudd av 8 timer i døgnet, bruker du 33 % mindre strøm på den enn om den skulle stått på hele døgnet.

Bruk oppdatert Chrome-versjon

Mange skjermer vil oppdatere nettleseren automatisk, men bruker du Samsung-skjermer med EWF-manager, må du gå inn og gjøre dette selv. Her kan du lese mer om oppdatering av Google Chrome.Arkiv over alle blogginnlegg