English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Alt å vinne på å teste infoskjermen.no!

Publisert 27.01.2015 av Favo
Alt å vinne på å teste infoskjermen.no!

Vi tilbyr alle å teste infoskjermløsningen vår gratis og uforpliktende i 30 dager. I denne prøveperioden vil du få tilgang til full funksjonalitet, og ha sjansen til virkelig å bli godt kjent med produktet. I og med at du ikke binder deg til noe som helst ved å starte en prøveperiode, har du altså alt å vinne på dette!

Test infoskjermen.no gratis og uforpliktende

Vi synes det er viktig å la deg teste produktet vårt før du forplikter deg til å bruke det. Finner du at dette er noe som vil være til hjelp for skolen eller bedriften, er det jo flott at samarbeidet alt er i gang. Om dette ikke er tilfellet, kan du avslutte når du vil.

REGISTRER GRATIS PRØVEKONTO


Full funksjonalitet

Så snart du starter en prøvekonto med infoskjermen.no, har du tilgang til full funksjonalitet. Prøvekonto-brukere har altså akkurat den samme løsningen som betalende kunder, og får virkelig testet "the real thing".

Hvorfor velge akkurat infoskjermen.no?

Mange av kundene våre sier at de valgte akkurat infoskjermen.no, p.g.a. at systemet er så lett å bruke, alt er nettbasert, skjermene ser pene ut og kundeservicen er god.

Hvorfor velge infoskjermen.no? - Genialt enkelt, pent og profesjonelt, at hvem som helst kan bruke, god kundeservice og fornuftig pris, er noe av det kundene våre svarer.

Ingen grunn til å vente

Muligheten til å prøve infoskjermen.no blir ikke "brukt opp", og du trenger ikke å vente til alt annet er klart. Gjør deg kjent med løsningen vår og legg inn innhold nå, så er alt klart når skjermen kommer på veggen. Blir prosessen lenger enn antatt, går det helt fint å be om forlenget prøveperiode.Arkiv over alle blogginnlegg
« Tidsstyring av oppslag   ||   Internkommunikasjon - på tvers av landegrenser »