English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Tidsstyring av oppslag

Publisert 13.01.2015 av Favo
Tidsstyring av oppslag

Vi i infoskjermen.no jobber for at oppdateringen og administeringen av infoskjermene skal være så enkel, effektiv og oversiktlig som mulig. Mange av de som bruker løsningen vår finner stor hjelp i å benytte seg av muligheten til tidsstyring av oppslag.

Velg oppsett for tid for visning når du lager oppslag

Når du lager et oppslag, bestemmer du selv om det skal vises hele tiden, eller bare i dag, bare i morgen, de tre neste dagene - eller en bestemt tid som du legger inn. Du kan lage et oppsett for oppslag du vil skal vises i helgene for eksempel, og et annet oppsett for oppslag som vises i ukene. Har du noe som skal vises kun på mandager, er det bare å lage ett oppsett for det også. Gjør infoskjermen din til din egen, - skreddersydd for dine behov!

Lag oppslag på forhånd for bursdager

Tenk så greitt å ha lagt inn alle bursdagene på forhånd, - med tidsstyring for at de skal vises kun på den datoen det gjelder! På denne måten glemmer du ingen! Det samme kan selfølgelig gjøres for andre merkedager og datoer du vet om på forhånd. Alltid greitt med hva som er gjort! :-)

Fungerer for alle typer oppslag

Dette virker like bra for alle typer oppslag, fra bilder og videoer til kalender, nyheter og tidteller. Du kan bruke tidsstyring samme hvor oppslaget skal vises, - i hovedoppslaget, sidestolpen eller bunnlinjen.Arkiv over alle blogginnlegg
« Oppdater infoskjermen fra iPhone og iPad   ||   Alt å vinne på å teste infoskjermen.no! »