Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Snart tømmer vi søppelkurven

Publisert 06.01.2015 av Favo
Snart tømmer vi søppelkurven

Vi starter det nye året med å rydde. En infoskjerm har gjerne mange oppslag, noen aktive og noen passive, noen nye og noen gamle. Snart kan ikke oppslag lenger oppbevares uendelig i søppelkurven.

Vi tømmer søppelkurven fra 1. februar

Fra 1. februar 2015 blir det sånn at etter at et oppslag har ligget i søppelkurven i 15 dager, vil det forsvinne derfra.

For ca et halvt år siden introduserte vi deg for "søppelkurven", hvor gamle oppslag fort havner når du ikke har bruk for dem lenger. Frem til nå har du til enhver tid kunnet gå og hente ting frem igjen fra søppelkurven, men dette er i ferd med å forandre seg. Fra 1. februar 2015 blir det sånn at etter at et oppslag har ligget i søppelkurven i 15 dager, vil det forsvinne derfra.

Søppelkurven er en sikkerhet

Du har fremdeles sikkerhetsmekanismen med at hvis du ved en feiltakelse kaster noe, kan du bare plukke det frem igjen, men dette må altså skje innen femten dager.

Bruk arkivet til å oppbevare passive oppslag

Har du et oppslag du ønsker å legge bort for en stund, men tror du kanskje kommer til å ville bruke igjen senere, oppbevarer du det i arkivet i mellomtiden.

Sjekk hva som ligger i søppelkurven

Det kan være lurt å ta en titt gjennom hva du har i søppelkurven, sånn at du kan legge eventuelle oppslag du ønsker å ta vare på, over i arkivet.Arkiv over alle blogginnlegg