Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

God jul!

Publisert 24.12.2014 av Favo
God jul!

Vi har telt ned med tidtellere på flotte julebakgrunner, og nå er 24. desember her! Alle lukene i julekalenderen er åpnet, gevinster er sendt ut til ivrige infoskjermenbrukere over hele landet, og ikke minst: - vi har trukket vinner av hovedgevinsten: iPhone 6 Plus!

Takk for i år!

Enda et år går mot slutten, og vi i infoskjermen.no er takknemlige for at vi kan se tilbake på et godt år på mange vis. Takk til deg for at du bruker løsningen vår, - vi håper den er til nytte og glede for deg! Vi ser fram til et nytt år hvor vi vil fortsette å arbeidde for å gjøre infoskjermen.no bare enda bedre. :-)

Vinneren av iPhone 6 Plus

Alle som har åpnet luker i julekalenderen vår har fått ett lodd per lukeåpning i trekningen av iPhone 6 Plus, og hvem vet, dette har kanskje motivert enda mer enn selve lukegevinsten? Vi brukte det gratis LUUUCKY-trekningsprogrammet vårt og trakk blant de tusenvis av lodd som var kommet inn, og den heldige vinner er Line Njåstad i Nortura Sandeid! Vi gratulerer henne, og håper hun vil få stor glede av den nye iPhonen sin! Forhåpentligvis vil den også være til hjelp for henne i oppdateringen av infoskjermen på arbeidsplassen. :-)

God jul!

Vi i infoskjermen.no vil gjerne ønske alle brukerne av løsningen vår en riktig god jul og et fantastisk godt nytt år!Arkiv over alle blogginnlegg