English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Oppdater infoskjermen fra iPhone og iPad

Publisert 08.12.2014 av Favo
Oppdater infoskjermen fra iPhone og iPad

Har du tenkt på at du kan bruke iPhone og iPad til å oppdatere infoskjermene dine? Her får du "oppskriften" på hvordan du kan legge app.infoskjermen.no inn på iOS-enheten din sånn at den er innlogget og klar for bruk. Tenk å kunne lage bildeoppslag direkte fra mobilen du tok bildene med! Også så greitt at du kan gjøre det fra hvor som helst, når som helst!

Legg app.infoskjermen.no på hjem-skjermen din

Først av alt åpner du nettleseren, for eksempel Safari, på iOS-enheten din. Gå til app.infoskjermen.no, velg at du vil huskes, og logg inn. Når du står på startsida, kan du så velge at du vil legge denne til på Hjem-skjermen din, og deretter lagre snarveien på Hjem-skjermen. Dette er veldig fort gjort, og så har du app-en vår bare et fingertrykk borte, og kan oppdatere skjermene dine så lett som bare det!

Last opp bilder direkte

Bilder tatt med mobilen din, for eksempel, kan du laste direkte opp til infoskjermen, uten at de må innom en annen datamaskin eller noe først. Tenk så gøy hvis dere er ute på en aktivitet, og når dere kommer inn igjen, så er bildene fra dette allerede kommet på skjermen! Snakk om ferskt stoff! :-)

Oppdater infoskjermen når du ikke er på kontoret

En annen fordel med å bruke iPhone til å oppdatere infoskjermen din, er at du alltid har den med deg, og som regel er du på nett. Har du litt ekstra ventetid eller noe, kan du benytte muligheten til å oppdatere infoskjermen din, - så får du mer tid til andre ting senere! Mer fleksibilitet, - mer kvalitet! :-)Arkiv over alle blogginnlegg
« Info til folk som ikke er på jobb samtidig   ||   Tidsstyring av oppslag »