Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Julekalender

Publisert 28.11.2014 av Favo
Julekalender

2014 har vært et godt år for oss, og vi ønsker å dele det med deg. Dette gjør vi i form av en julekalender! Vi trekker flotte gevinster i hele advent, - og på julaften gir vi bort en iPhone 6 Plus! Har du lyst, så bli med! Dette blir gøy!

Gå til julekalenderenÅpne ny luke hver dag

Vi trekker gevinster i hele advent. Stikk innom og åpne luken, så kan du være med i trekningen om alt fra sjokoladeposer til Chromecast eller Apple TV. I tillegg, for hver luke du åpner, får du et nytt lodd i trekningen av iPhone 6 Plus som trekkes på julaften!

Takk for at du bruker infoskjermen.no

Med dette ønsker vi å takke brukerne av infoskjermen.no, for at dere valgte nettopp vår løsning! Vi håper at infoskjermene deres er til nytte og glede for dere, og at oppdateringen og administreringen av dem fungerer bra.

Ikke bruker ennå?

Er du ikke bruker ennå, men kunne likevel tenke deg å være med i trekningene i julekalenderen vår? Ikke noe problem, - du kan lett bli med ved å opprette gratis og uforpliktende prøvekonto.Arkiv over alle blogginnlegg