Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Advent på infoskjermen

Publisert 25.11.2014 av Favo
Advent på infoskjermen

Adventstiden nærmer seg med stormskritt, og det er noe mange gleder seg over. La infoskjermene dine preges av dette, og være med å lyse opp midt i mørketiden. Dette gjøres lett ved å legge inn en julebakgrunn på infoskjermen din. Vi har lagt de klare for deg, så det er bare å velge!

En liten oppdatering gir en stor forandring

Av og til er det så lite som skal til for å utgjøre en stor forskjell. Skjermbakgrunnen på infoskjermen er et eksempel på dette. Har du en koselig bakgrunn som passer til sesongen vi er inne i, er dette med på å påvirke førsteinntrykket når folk kommer inn og gir god stemning.

Endre bakgrunn under skjerminnstillinger

Dette er noe alle og enhver får til. Du åpner listen over skjermene dine i app, går til innstillinger for den enkelte skjerm, og der finner du bakgrunnsbilder som du kan velge mellom. Har du et eget bilde du ønsker å bruke, er det bare å laste det opp også, selfølgelig.

Adventskalender eller nedtelling til julaften

En adventskalender som viser hvilken dag i advent vi er kommet fram til, kan også være kjekt å ha. Dette lages lett ved å lage et tidteller-oppslag som starter å telle opp fra 30. november kl. 00.00. Vil du telle ned hvor mange dager, timer og minutter som er igjen til julaften, lager du en tidteller som teller ned mot 24. desember.Arkiv over alle blogginnlegg