English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Hva skjer? Påvirk og motiver med infoskjermer!

Publisert 06.10.2014 av Favo
Hva skjer? Påvirk og motiver med infoskjermer!

Infoskjermene dine er dine, - bruk dem til din fordel! Legg ut den informasjonen som er relevant for den virksomheten dere driver. Skal dere snart i gang med et nytt prosjekt? Bruk infoskjermene aktivt internt!

Påvirk hva som blir snakket om

Med infoskjermene kan du være med å påvirke hva som blir snakket om. Legg ut bilder, nyheter og informasjon om noe virksomheten deres driver med, - og det blir satt mer fokus på dette i arbeidsmiljøet.

Hold de ansatte orientert

Selv om ikke alle jobber aktivt med hver del av prosjektet, liker folk å være orientert. Bruk infoskjermene dine til å la de ansatte få følelsen av å være "innenfor", og vite hva som skjer, også i andre deler av bedriften enn nettopp der de har sin arbeidsplass og hverdag.

Særpreg på infoskjermen

Vi vil oppmuntre alle til å lage sitt eget særpreg på infoskjermene sine. Hva er det som gjør at deres infoskjerm ikke ser lik ut som den som står på flyplassen? Ja, nettopp, dere har informasjon som er spesiellt relevant for deres virksomhet på den!Arkiv over alle blogginnlegg
« Infoskjermer på ulike språk   ||   Nye muligheter med kalenderoppslag »