English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Se, der er jeg!

Publisert 12.09.2014 av Favo
Se, der er jeg!

Mange barn liker godt å se bilder av seg selv, så hvorfor ikke la dem finne seg selv på skolens infoskjerm? Det virker ofte både oppmuntrende og samlende å ha bilder fra felles arrangementer, turer eller rett og slett fra skolehverdagen.

Barn elsker å se bilder av seg selv

- Barna elsker å se bilder bilder av seg selv på infoskjermene, forteller Jan Åge Pentha ved Uranienborg skole.

Populære oppslag

Bildeoppslag kan være blant de mest populære oppslagene på en infoskjerm. Du kan se en hel gjeng med barn som står og venter på at de andre oppslagene skal gå sin gang, så de kommer tilbake til bildene igjen. For, - Se! Der er jeg!! Det å oppdage et bilde av seg selv på infoskjermen, kan være en måte å oppleve at en blir "sett", i mer enn den helt bokstavelige meningen. :-)

Store og små opplevelser

Det kan være gøy å ha bilder fra fine felles opplevelser, så er det med på å forlenge de positive effektene. En gleder seg sammen over gode minner. Men en trenger ikke alltid vente til de største utfluktene. Hva med å ta med seg kameraet rundt på en helt vanlig dag på skolen, og ta noen bilder fra klasserom og skolegård?

Vær inkluderende

Prøv å unngå at det er de samme barna som kommer på infoskjermen igjen og igjen, mens andre aldri finner seg selv der. Det kan være lurt at noen av bildene inkluderer mange, som f.eks et kor eller et ballspill eller noe.Arkiv over alle blogginnlegg
« Spre hverdagsglede på infoskjermen   ||   Infoskjermer på ulike språk »