Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Publiser og avpubliser med "den lille sirkelen"

Publisert 10.09.2014 av Favo
Publiser og avpubliser med "den lille sirkelen"

Har du lagt merke til hvor lett det er å publisere og avpublisere et oppslag direkte fra lista over oppslag på startsida?

Ta oppslaget lett av og på skjermene

Med det samme du logger inn, får du en liste over oppslagene på infoskjermene dine. Du behøver ikke å åpne et oppslag for å publisere eller avpublisere det. Alt du skal gjøre, er å trykke på den lille sirkelen langt til høyre på linja, og så velge hvilke skjermer du ønsker at oppslaget skal vises på eller ikke vises på lenger. Ingen ekstra steg, - gjort på få sekunder.

Legg oppslaget til enda en skjerm

Har du et eksisterende oppslag som kun vises på en av skjermene dine, som du vil ha på enda en skjerm, er det bare å klikke av for den andre skjermen også, igjen kun via denne lille sirkelen.

Like lett for arkiverte oppslag

Har du et gammelt oppslag som ligger i arkivet, som du vil publisere igjen, er det bare å åpne for listen over arkiverte oppslag, og klikke av for den eller de skjermene du nå vil vise dette oppslaget på. Fort gjort. Enkelt og greitt. Akkurat sånn som infoskjermen.no liker å være.Arkiv over alle blogginnlegg