English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Spre hverdagsglede på infoskjermen

Publisert 02.09.2014 av Favo
Spre hverdagsglede på infoskjermen

Hverdagen er tilbake i sin vanlige rytme igjen, og det gjelder å gjøre hverdagen så god som mulig, - for det er jo hverdager det er flest av! Hvorfor ikke spre litt hverdagsglede via infoskjermene deres?

Kake, konkurranse eller kakao

Det trenger ikke være noe større enn en kake (eller fruktsalat?) til fredagslunsjen, eller arrangerte leker og konkurranser i friminuttene neste torsdag. Eller hva med varm kakao sammen en kald høst-dag?

Bildeoppslag på infoskjermen på forhånd

Lag oppslag på infoskjermen om dette på forhånd, så har dere noe å se fram til sammen. Bruk gjerne bildeoppslag til dette, så blir det lagt ekstra godt merke til, og er med på å oppmuntre de som ser det.

Små gleder er verdt mye

En får ofte mye igjen for å gi en liten oppmuntring i hverdagen til dem rundt seg, så det viser seg å være verdt initiativet. Lykke til!Arkiv over alle blogginnlegg
« Interne nyheter på infoskjerm på pauserommet   ||   Se, der er jeg! »