Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Nytt: Mal for tidsstyring, arkiv og søppelbøtte

Publisert 05.08.2014 av Favo
Nytt: Mal for tidsstyring, arkiv og søppelbøtte

Aktuelt innhold er alfa og omega for at infoskjermene dine skal bli lest! Med vår nyeste oppdatering gir vi deg bedre oversikt over hva som vises på skjermene dine!

Arkiv og søppelkurv

Oppslag som ikke er i bruk lenger finner du nå i arkivet eller i søppelkurven - begge deler lett tilgjengelig fra startsida. Ønsker du å bruke et oppslag om igjen kan du gjenopprette fra søpplekurven eller publisere fra arkivet.

Søppelkurven vil tømmes fortløpende, slik at oppslag som har ligget der lenger enn 14 dager slettes fullstendig. Vi venter med å starte automatisk tømming av søppelkurv til midten av oktober, slik at du har god tid til å se gjennom hva som ligger der.

Samme tidsstyring på flere oppslag

Nå kan du bruke samme tidsstyring på flere oppslag. Gi innstillingene et navn når du bruker første gang, og så kan du enkelt velge denne når du oppretter oppslag senere.

Oppslag som er knyttet til en tidsstyring får en etikett på startsida, slik at det er enkelt å holde oversikten.

Filter og søk

Filter og søk er mer tilpasset kontoen din, tar mindre plass og kan utvides hvis du ønsker det.

Vi har også lagt inn flere muligheter for å filterere og søke etter oppslag - for eksempel kan du nå skille mellom oppslag som vises nå og oppslag som vil vises senere, eller du kan søke etter oppslagstyper.


Takk til alle som har sendt forslag og spørsmål som har inspirert oss til denne oppdateringen! Vi gleder oss til fortsettelsen!

Har du spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg