Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Følg med på status på skjermene dine

Publisert 18.07.2014 av Favo
Følg med på status på skjermene dine

Infoskjermer er et enestående redskap til å få ut oppdatert informasjon til alle og enhver, til alle tider. Tidsstyrte oppslag dukker opp på infoskjermen til rett tid, nyheter og værmelding oppdaterer seg selv.

Er infoskjermen din online?

Alle er fornøyde, - både de som oppdaterer og de som holdes oppdatert, - så lenge alt fungerer som det skal. Men noen ganger skjer det at skjermen mister kontakt med systemet, f.eks. hvis nettverket er nede, en nettverkskabel har falt ut eller koden på det trådløse nettverket er blitt endret.

De gode nyhetene er at det vanligvis er en smal sak å fikse et problem, så snart en vet om det. En infoskjerm vil fortsette å rulle og gå, også om den mister kontakt med internett, men informasjonen vil naturlig nok ikke bli oppdatert. Dette er vel og bra, for de færreste vil legge merke til at det skjedde en glipp. Samtidig må du, som administrator av infoskjermen din, følge litt med på dette, og passe på å få den online igjen, ved for eksempel å starte den på ny.

Sjekk statusdetaljer for online skjermer

I listen over oppslag som åpnes direkte i app, ser du hvor mange skjermer som er online, og i listen over skjermer ser du hvilke skjermer som er online. I denne listen, har du også muligheten til å se nærmere på "statusdetaljer" for online skjermer. Her kan du se når skjermvisningen ble startet siste gang, og hvilket operativsystem som blir brukt. Du kan i tillegg se hvilken nettleser som er valgt for den enkelte skjermvisningen, og hvilken IP-adresse skjermen har. Her får du også mulighet til å starte skjermen på ny om du for eksempel ønsker å pushe for nye oppdateringer.

Gå "bak scenen"

Det å administrere og oppdatere skjermer via infoskjermen.no er både enkelt og effektivt. Når du går "bak scenen" til statusdetaljer, får du god hjelp som gir deg litt mer oversikt over hvordan skjermene dine oppdateres.Arkiv over alle blogginnlegg