English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Interne nyheter på infoskjerm på pauserommet

Publisert 18.06.2014 av Favo
Interne nyheter på infoskjerm på pauserommet

Har du en skjerm hengende på pauserommet, er dette en enestående kanal for interne nyheter.

Hold de ansatte oppdatert

Hold dine ansatte oppdatert om hva som foregår i bedriften, og la de være de første som får vite hva som skjer. Når ansatte får litt oversikt og innblikk i hva som går for seg i andre avdelinger, gir det perspektiv og hjelper dem å se at de er en del av noe større enn bare de detaljene de selv fokuserer på. Det kan oppmuntre å se det større bildet! Hva med å vise virksomhetskalenderen på pauseroms-skjermen, for eksempel?

Kommuniser ansvarsområder

Denne skjermen for internt bruk, kan også være et greitt sted å kommunisere interne ansvarsområder. Du kan ha oppslag som viser hvem som har ansvar for å rydde pauserommet eller ta ut av oppvaskmaskinen den dagen, for eksempel. Legg listene direkte inn på infoskjermen på forhånd, som tidsstyrte oppslag. Du velger selv om du vil legge dem som hovedoppslag, i sidestolpen eller i bunnlinjen.

En enklere hverdag

God kommunikasjon og informasjonsflyt kan virkelig bidra til en enklere hverdag og et mer positivt miljø. Hvorfor ikke la infoskjermen hjelpe dere med dette?Arkiv over alle blogginnlegg
« Vært på tur? Vis bilder på infoskjermen!   ||   Spre hverdagsglede på infoskjermen »