English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Vært på tur? Vis bilder på infoskjermen!

Publisert 06.06.2014 av Favo
Vært på tur? Vis bilder på infoskjermen!

Turer og gode opplevelser er noe som kan virke veldig sammensveisende og styrkende for fellesskapet. Hvorfor ikke forlenge de gode opplevelsene ved å vise bilder på infoskjermen etterpå?

Last opp bilder direkte fra telefonen din

Det er lett å laste opp bilder til infoskjermen, gjerne direkte fra telefonen din. Med moderne teknologi blir dette lekende lett, og kan gjøres enkelt og greitt fra hvor som helst.

Velg om du vil vise som lysbilder eller mosaikk

Etter å ha valgt de bildene du vil vise, velger du hvordan du vil vise dem. Du kan vise som lysbilder med ett og ett bilde, og på den måten gi fokusert oppmerksomhet til hvert eneste bilde. Men om du synes dette tar for lang tid, kan du velge å vise bildene som mosaikk, der mer enn ett bilde vises samtidig. Dette gir også mer variasjon i visningen. Prøv deg fram med forhåndsvisning, og velg det du liker best!

Forleng de gode opplevelsene

Om det er skoletur, firmatur, grilling eller hva det måtte være nå i finværet, så ta noen bilder og nyt godene av denne investeringen i lengre tid framover ved å huske dette sammen via infoskjermen!Arkiv over alle blogginnlegg
« Hvorfor folk velger infoskjermen.no   ||   Interne nyheter på infoskjerm på pauserommet »