Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Slik skifter du bakgrunn på infoskjermen din

Publisert 30.05.2014 av Favo
Slik skifter du bakgrunn på infoskjermen din

Når du skifter bakgrunn på infoskjermen din, gir du den en "facelift" som kan bidra til fornyet oppmerksomhet både for skjermen og for innholdet den viser. Du kan skifte bilde til å passe årstid eller noe dere er opptatt av som skole/bedrift akkurat nå. Ved å bruke eget bilde, gjør du også skjermen til din helt unike infoskjerm, - ulik alle andre. Dette kan virke både positivt samlende og identitetsskapende. Det beste av alt er at dette er helt ukomplisert å få til! Noen få tasteklikk, og vips, - så har du en "fornyet" infoskjerm" :-)

Sånn gjør du:Arkiv over alle blogginnlegg