Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Infoskjermen.no på NKUL i år også!

Publisert 24.04.2014 av Favo

NKUL velger infoskjermen.no femte år på rad. Grunnen er at løsningen er enkel å bruke, det er sentral oppdatering på alle skjermer og det er lett å spre informasjonen til mange rom. Kommer du til NKUL kan du både se infoskjermen live på storskjerm i auditoriene, og komme og slå av en prat med oss på standen vår.

Infoskjermen.no en suksess på NKUL

NKUL er Norges ledende konferanse for skole og IKT, og vi er stolte av å kunne være med å bidra til enklere informasjonsflyt på denne konferansen. NKUL bringer fram spesielle minner for oss i infoskjermen.no. For fire år siden reiste vi på stand for første gang, og allerede det året valgte arrangørene av NKUL å bruke infoskjermen.no som sin infoskjerm-løsning under konferansen. Det må ha vært en suksess, for de har gjort det hvert eneste år siden da.

Fordi den er enkel å bruke

- Vi liker infoskjermen.no fordi den er enkel å bruke, det er sentral oppdatering på alle skjermer, og det er lett å spre til mange rom. Dessuten er det genialt at den kjører i nettleser uten å bruke lokale klienter, svarer Vegard Moen, arrangør av NKUL, når vi spør hvorfor de velger akkurat vår løsning.

På storskjerm i alle auditoriene

På NKUL vil alle deltakerne kunne se infoskjermen.no i bruk på storskjerm i alle auditoriene. - Det viser seg at konferansedeltakerne ser mye på skjermene i auditoriene mellom foredragene, og det er praktisk å holde folk oppdatert på denne måten, forteller den fornøyde konferanse-arrangøren. - Vi legger ut praktisk info om program og konferanseaktiviteter, og spesiellt nyttig er det når vi har oppdateringer om endringer som må fort ut, eller veldig viktig informasjon som alle bør få med seg.

Treffes vi på stand?

Vi i infoskjermen-teamet har hvert år blitt tatt godt imot av både arrangører og deltakere på NKUL, og ser fram til å komme dit i år også. Det er alltid hyggelig å treffe kjente og ukjente på stand, - så om du allerede bruker infoskjermen eller bare er interessert i å finne ut mer om hva det er, er du velkommen innom for å slå av en prat! Vi gleder oss allerede!Arkiv over alle blogginnlegg