English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Arrow falt for infoskjermen.no

Publisert 08.04.2014 av Favo
Arrow falt for infoskjermen.no

Arrow Norway falt for at det ikke kreves noen installasjon av infoskjermen.no. De vil bruke infoskjermen til å skape trivsel og liv i leiren, og mener at infoskjermen.no er et godt verktøy som er enkelt å bruke!

Falt for at det ikke krevdes noen installasjon

Arrow er Norges ledende distributør av elektroniske komponenter med stor fokus på kundens produktutvikling og innovasjon. De har hovedkontoret sitt i Åmsosen, Nedre Vats og avdelingskontor i Stavanger og Oslo.

Vi ble glade for å se at de valgte infoskjermen.no som sin løsning for informasjonsflyt. Da vi spurte hvorfor de valgte akkurat vår løsning, svarte daglig leder Frode S Robberstad at han etter å ha fått et tips fra en ansatt, åpnet prøvekonto og falt for at det ikke krevdes noen installasjon eller klient software. 

- Vil bruke infoskjermen til å skape trivsel og liv i leiren

I dag har Arrow en skjerm i resepsjonsområdet og en i kontorlandskapet i Vats, og de har planer om å sette opp en skjerm på Oslo-kontoret også. Hovedmålgruppen er de ansatte, men de tenker også at dette er en god måte å ønske besøkende velkommen på.

- Vi har et ønske om å kunne informere ansatte om felles målsetninger, informasjon om utvikling, legge ut bilder av jubilanter, ønske besøkende velkommen, vise egne YouTube-videoer osv. Vi vil bruke infoskjermen til å skape trivsel og liv i leiren, sier den fornøyde daglige lederen i Vats.

- infoskjermen er et godt verktøy som er enkelt å bruke

Arrow har ganske nylig åpnet konto med infoskjermen.no, og de har allerede fått gode tilbakemeldinger på den. - Jeg kan så absolutt anbefale infoskjermen.no til andre, det er et veldig godt verktøy som er enkelt å bruke, avslutter Robberstad.



Arkiv over alle blogginnlegg
« Vi lanserer utenfor Norges grenser!   ||   Infoskjerm på kyrkjetorget »