English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Vi lanserer utenfor Norges grenser!

Publisert 02.04.2014 av Favo
Vi lanserer utenfor Norges grenser!

Infoskjermen.no feirer i år femårsdag, og vi må si vi er både stolte og takknemlige når vi ser på hva produktet vårt er i dag. Det er derfor med glede vi deler med dere at vi nå tar steget videre, og lanserer også utenfor Norges grenser. Der vil produktet hete PinToMind.

Infoskjermen.no "mor" til PinToMind

Infoskjermen.no og PinToMind er svært nært beslektet, - det vil være tydelig for alle som kjenner dem. Man kunne nesten kalle dem tvillinger, men her hos oss liker vi å tenke på infoskjermen.no som "mor" til PinToMind. 

Infoskjermen.no forblir infoskjermen.no

Vi vil benytte denne muligheten til å takke våre norske kunder som har vært med i prosessen av å forme infoskjermen.no til det den er i dag. Uten dere hadde vi ikke vært der vi nå er! For dere som skulle lure på hvordan dette vil påvirke deres kundeforhold til oss, så tror vi ikke dere vil merke mye til det. En lansering for kunder utenfor Norge vil ikke svekke support eller utvikling av infoskjermen.no. Du er vår kunde, og alt vi gjør handler om å gi deg et produkt du kan ha nytte av, og support når du trenger det.

Hjelp oss å tipse?

Samtidig vil vi spørre om du har lyst til å hjelpe oss videre på veien? Kjenner du noen utenfor Norge som du tror kunne ha nytte av PinToMind? Det vil være flott for oss om du kan sende dem en e-post og tipse om PinToMind. Og vi er alltid takknemlige til dere som deler på Facebook. Først og fremst er det England, Sverige og Danmark vi fokuserer på. Vi gleder oss! 

PinToMind er lansert!


Arkiv over alle blogginnlegg
« Positiv oppmerksomhet på infoskjermen   ||   Arrow falt for infoskjermen.no »