English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Positiv oppmerksomhet på infoskjermen

Publisert 18.03.2014 av Favo

Praktisk informasjon er flott, - men hvorfor ikke tenke litt "utenfor boksen" også, og overraske folk med litt positiv oppmerksomhet på infoskjermen?

Gratulasjoner

Er det noen som har vunnet en konkurranse av et eller annet slag, kan en bruke infoskjermene til å gratulere de. Dette kan være med på å både oppmuntre og motivere til videre innsats blant hele elevflokken. Her kan en premiere innsats på mange ulike områder, slik at alle har sjansen til å "vinne". Det er bare kreativiteten som setter grenser, og den kan øves opp! 

Stridsklev ungdomsskole

Ved Stridsklev ungdomsskole bruker de infoskjermene sine svært kreativt på dette området, og oppmuntrer elever ved å legge bilder av dem på infoskjermen, med en gratulasjon for flott innsats og gode resultater. 

- Vi tenker at vi vil bruke infoskjermen til stort og smått, ingen saker er for store, og ingen saker er for små, forteller Rune Thronæs fra Stridsklæv ungdomsskole. - Det viser seg at de elevene som blir nevnt blir litt ekstra stolte, noe vi tror vil ha positiv innvirkning på skoleprestasjonene.

Som hovedpolitikk prøver de å få med flest mulig på bilder som har noe med klasser å gjøre, og så fremhever de enkeltpersoner i noen få enkeltsaker. 

Påvirker skolemiljøet positivt

- Vi tror at det å ha en skjerm hvor dette ruller hele dagen, gjør noe med skolemiljøet vårt, og er med på å skape flere stolte elever. Det er også flott når utenforstående besøker oss og ser positive og blide ungdommer på skjermene våre, sier Thronæs.

Hvordan gi positiv oppmerksomhet på infoskjermen?

Du kan for eksempel gratulere noen som:Arkiv over alle blogginnlegg
« Elevarbeid presentert på infoskjerm   ||   Vi lanserer utenfor Norges grenser! »