English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Elevarbeid presentert på infoskjerm

Publisert 27.02.2014 av Favo

Har du tenkt på at infoskjermen kan brukes til å presentere elev-arbeid? Det er oppmuntrende at det en har lagt ned arbeid i å lage, blir lagt merke til, og skolens infoskjerm er en ypperlig plass å gi dette oppmerksomhet!

Kreativitet på infoskjermen

En infoskjerm kan være så mye mer enn en skjerm med informasjon om timeplaner og romfordelinger. Det trenger ikke nødvendigvis alltid å være lærere som lager oppslagene heller. En kan la elevene bruke sin kreative energi til å lage oppslag til skolens infoskjerm. Dette kan også være med på å hjelpe elevene til å kjenne mer tilhørighet til skolen, og kjenne seg mer som en synlig del av det som foregår der.

Bilder, plakater og videoer

På Møglestu videregående skole i Lillesand, lar de elevene presentere sine produkter på infoskjermen, både i form av bilder, plakater og videoer. - Dette brukes spesiellt mye av utdanningsprogrammene media og kommunikasjon, design og håndverk, og studiespesialiserende med formgiving, forteller Svein Hykkerud, IKT-ansvarlig på Møglestu skole. 

Vi fra infoskjermen.no ble både imponert og inspirert da vi fikk se videoene som nå ligger ute på infoskjermen til Møglestu skole, og som det er elever som har laget.

Udelt positive tilbakemeldinger

- Skoleledelsen er godt fornøyd med infoskjermen som informasjonskanal, og tilbakemeldinger fra både lærere og elever er udelt positive, sier Hykkerud. Arkiv over alle blogginnlegg
« Saudefaldene anbefaler infoskjermen.no   ||   Positiv oppmerksomhet på infoskjermen »