Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Informasjonsflyt på sykehjem

Publisert 10.02.2014 av Favo

- Infoskjermen hjelper oss å spre informasjon om hva som skjer på huset og synliggjør at dette faktisk er en aktiv organisasjon, forteller Lisbeth Abelsen fra Kroken Sykehjem i Tromsø.

Kroken sykehjem

Gir informasjon om hva som skal foregå i huset

Infoskjermen henger i inngangspartiet til sykehjemmet, der både beboere, ansatte og besøkende kan se den. De har fått spesiellt gode tilbakemeldinger på infoskjermen fra beboerrådet og øvrige pårørende fordi den gir informasjon om hva som skal foregå i huset. 

Infoskjermen viser litt generell informasjon om sykehjemmet,  som for eksempel navn og telefon til medlemmer av beboerråd, alle beboerrelaterte aktiviteter og felles undervisning til ansatte. De har også planer om å legge inn ukeplaner over hva som serveres til middag.

Enkelt og krever lite utstyr

Abelsen sier hun kan anbefale infoskjermen til andre sykehjem. - Det er enkelt, krever lite utstyr og er relativt enkelt å oppdatere, forklarer hun. - Infoskjermen gir et godt blikkfang til alle som kommer inn på huset, eller som passerer der mellom avdelingene, og den gir en god mulighet til å  nå ut med informasjon som til enhver tid er oppdatert og gjeldende.

Vi i infoskjermen.no er glade for å se at produktet vårt kan være til hjelp for folk i ulike faser i livet. Det kan være god hjelp for både unge og eldre å ha en infoskjerm å gå til for å få påminning om hva som skal skje.Arkiv over alle blogginnlegg