English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Rørlegger anbefaler infoskjermen.no på det sterkeste

Publisert 03.02.2014 av Favo

- Alle skryter av infoskjermene våre, og vi refererer stadig folk til infoskjermen.no, forteller en fornøyd Vidar Volden fra rørleggerfirmaet Volden Tollefsen.

<a href="http://www.voldentollefsen.no/">www.voldentollefsen.no</a>

- Veldig grei måte å få ut informasjon på

 - Vi har tre infoskjermer; en i pauserommet til rørleggerne i vår avdeling i Egersund, en i pauserommet til rørleggerne våre i Sokndal, og den siste er plassert ute i butikken hvor vi kjører produktnyheter ut til kundene, forsetter Volden.

Han forteller at det er veldig praktisk å på denne måten få ut den samme informasjonen til rørleggerne i både Egersund og Sokndal. 

Påminnelser og oppmuntringer

Når jeg spør etter eksempler på oppslag, nevner Volden at der er en del HMS for blant annet å minne rørleggerne om at de må bruke sikkerhetsbelte. De legger ut grafer vedrørende omsetningen, og hver måned legger de ut fraværsstatistikken og målsetningen.

I tillegg har de skrytebilder av jobber som er utført, samt gratulasjoner til ansatte som har bursdag eller f.eks bestått et kurs. Også kjøres nedtelling til de f.eks skal ha en firmatur eller en fest.

Anbefaler på grunn av brukervennlighet

- Vi anbefaler infoskjermen.no på det sterkeste, sier Vidar Volden,  - Noe av det vi liker best er at det er så lett å betjene skjermene, avslutter han.Arkiv over alle blogginnlegg
« Idrettslag med infoskjerm   ||   Oppdatér infoskjermene "on the go" »