English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Bygdeinfo på bankskjermer

Publisert 09.12.2013 av Favo

Nessetbanken i bygda Eidsvåg i Romsdal startet nylig et spennende prosjekt med sine infoskjermer. De inviterer lokale lag og foreninger til å informere om hva som foregår i bygda på bankens infoskjermer!

Nesset sparebank

Aktuelle lokale oppslag 

Banken informerer både på sine infoskjermer og på bankens nettside om muligheten til at lokale lag og foreninger kan bruke bankens infoskjermer som lokale oppslagstavler der de kan vise bilder, videoer fra YouTube eller enkelt og greitt informere om sine arrangement.

Mulighet til tidsstyring på infoskjermen.no gjør det også veldig lett å bestemme akkurat når et oppslag skal vises, slik at det bare er framme når det virkelig er aktuelt. 

Styrker lokalmiljøet

Det er flott når infoskjermer kan bli brukt til å styrke lokalmijøet og bidra til at så mange som mulig er informert om hva som er av aktiviteter og tilbud i nærheten. Gjennom å tilby denne tjenesten tar banken lokalsamfunnet inn i sine lokaler.

Vi i infoskjermen.no er imponert over den kreative måten Nessetbanken bruker infoskjermene, og synes dette prosjektet var spennende nok til å gi ideen videre til flere brukere av infoskjermen.no.Arkiv over alle blogginnlegg
« Gi gjester hyggelig velkomst   ||   Ta vare på egne medarbeidere »