Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Advent på infoskjermene

Publisert 26.11.2013 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.

Advent står for døren, og alt som er pyntes og dekoreres for å markere denne spesielle tiden. Infoskjermen.no vil nå hjelpe deg også med dette! Med nye julebakgrunner vil infoskjermene være med på å spre god stemning til seerne. Og leser du videre, finner du også tips for hvordan du kan lage adventskalender på infoskjermen.

Gå til "Skjermer" og "Innstillinger" for å velge julebakgrunn

Julebakgrunn

For å få julebakgrunn på infoskjermene dine, går du inn på innstillingene til den enkelte skjerm. Der vil du i tillegg til de vanlige bakgrunnene nå finne julebakgrunner, og du klikker på den bakgrunnen du ønsker for skjermen din. Dette gjør du for hver enkelt skjerm, og vips, så har du hjulpet til med å øke advents- og julestemningen rundt deg! 

Adventskalender

Adventskalender lages ved hjelp av tidteller, som stilles inn til å vise kun dager (ikke timer og minutter). Du velger at det skal telles fra datoen 30. november kl. 00.00. Når det da telles oppover fra dette tidspunktet, vil det vise en dag den 1. desember, to dager den 2. desember og så videre. Du velger selv hva du vil kalle oppslaget, men "Advent" eller "Adventskalender" faller jo naturlig. ;-) 

Telle ned til julaften

Det er også en del som allerede teller ned til julaften ved hjelp av et tidteller-oppslag som teller hvor mange dager som er igjen til julaften. I dette tilfellet velger du da å telle ned fram imot 24. desember. 

I denne mørke årstiden er det ekstra viktig å spre lys og glede rundt oss. Vi i infoskjermen ønsker dere alle en riktig god adventstid! Arkiv over alle blogginnlegg