Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Ny versjon er lansert!

Publisert 31.10.2013 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.

Det siste halve året har vi arbeidet målrettet mot ny versjon. Utviklingen av oppdateringen har hatt et klart mål: Å gjøre løsningen enda smartere og enda enklere. Vi er strålende fornøyd med den nye versjonen, og håper du også blir det!

Ny startside

Enda enklere! Enda smartere!

Dashbordet er byttet ut med en ny startside der du raskt får oversikt over alle oppslag, og kan filtrere og søke for å få oversikt. Her kan du også velge hvilke skjermer et oppslag skal vises på, du finner status for dine skjermer og du kan endre rekkefølge på oppslagene.

Du får alltid rask tilgang til det du gjør oftest. Øverst på høyre side, under pluss-ikonet, er meny for å opprette nye oppslag med ett klikk. Øverst på venstre side finner du meny for innstillinger, skjermer og brukeradministrasjon. Og i "margen" på venstresiden ligger hjelpesiden lett tilgjengelig.

Vi utnytter bunnlinja bedre. Denne er nå organisert på samme måte som sidestolpen har vært - du drar oppslag du ønsker å vise i bunnlinja ned. På nyhetsoppslag får du nå også ingress, og nå kan du også vise tekstoppslag og værmelding i bunnlinja. Både bunnlinja og sidestolpen skjules hvis du ikke har oppslag i dem.

Når du lager nytt oppslag kan du nå velge forhåndsdefinert tidsstyring - f.eks. hvis du har en beskjed som bare skal vises i dag eller i morgen.

Mobil og nettbrett støttes nå enda bedre. Legg gjerne snarvei på din hjem-skjerm, så kan du enkelt sjekke status eller legge til oppslag når det passer deg! Visste du at du kan laste bilder direkte fra din mobil til dine infoskjermer?

I tillegg er det mange forbedringer  "i det skjulte" for at din brukeropplevelse skal bli best mulig. Blant annet har vi flyttet både applikasjon og database over på nyere, raskere og skalerbare servere hos vår leverandør!

Spørsmål?

Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no om du lurer på noe!

Vi har tidligere skrevet at lanseringen ville finne sted i midten av oktober. Beklager forsinkelsen! Utsettelsen har gitt oss trygghet før lansering. Om det fortsatt skulle være skrivefeil, bugs eller andre ting du stusser på er vi takknemlig om du tar kontakt!

Takk for at du bruker infoskjermen.no, og lykke til med å ta i bruk den nye versjonen!Arkiv over alle blogginnlegg