English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Sammensveisende forventning og motivasjon

Publisert 02.10.2013 av Favo

Tidtelleren til infoskjermen.no er en oppslagstype som fort og enkelt kan brukes på en kreativ måte. Det å glede seg til noe sammen virker sammensveisende for fellesskapet, og tidtelleren hjelper oss til dette, - om det gjelder små hverdagsgleder eller større hendelser, - og om det ligger kort eller langt fram i tid.

Eksempel - "kakefredag"

Telle ned sammen

Høstferie snart? Høstsamling? Og etter hvert advent og julebord / - avslutninger. I disse dager er det naturlig at det er mange som teller hvor mange dager det er igjen til ulike ting vi gleder oss til. Den positive forventningen ligger i luften og sprer hygge og glede.

Men man trenger ikke vente til ferier, fester og avslutninger til å bruke tidtelleren. Det går an å telle ned til neste gang det blir servert kake i lunsjen, for eksempel!

Eller det går an å telle hvor mange dager som er igjen av 2013. Der kan man jo ha en tekst om å gripe dagen, og gjøre mest mulig ut av den. 

Kan også telle dager oppover

De fleste som bruker tidtelleren, teller ned til noe, det være en påminnelse om en frist for innlevering eller påmelding, eller en ferie eller fest av noe slag. Noe færre har benyttet seg av så langt, er at en kan telle tid oppover også. En kan telle oppover fra i dag av hvor mange dager vi ikke har hatt noen sykemeldinger for eksempel, hvor mange dager alle har kommet på tiden, hvor mange dager alle har hatt refleks (gjerne aktuelt i barnehage), hvor mange dager det ikke har regnet, - det er egentlig bare fantasien som setter grenser her.

Om det er noe en ønsker å samarbeide om og motivere seg for, kan det å telle oppover være et veldig greit hjelpemiddel!

Krever lite, gir mye

Det tar ikke mange minuttene å legge inn en tidteller, og dette er nok en type oppslag som folk legger merke til og som får dem til å følge med på en annen måte enn et vanlig tekstoppslag. Arkiv over alle blogginnlegg
« På engelsk i oljebransjen   ||   NAV Kontaktsenter valgte infoskjermen.no »