Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

- Enkelt, pent, velprøvd og bedre kommunikasjon

Publisert 29.07.2013 av Favo

Enkelt, pent og velprøvd er nøkkelord når vi har bedt våre brukere beskrive vår løsning. Infoskjermen.no brukes som digital oppslagstavle i mange ulike virksomheter i hele Norge!

Enkelt å komme i gang

Enkelt, pent og velprøvd

- Administrasjonen av infoskjermene er veldig enkel. Det er ikke mye arbeid å lage nye oppslag, legge ut bilder og beskjeder, endre på skjermer, bakgrunner og så videre, sier Kjell Berge, som er Procurement Manager (innkjøpssjef) for TDW Offshore Services

- Vi valgte infoskjermen.no fordi systemet er veldig enkelt i bruk og viser et pent resultat.  Vi trengte et system med funksjonalitet og brukervennlighet til de store infoskjermene, og valgte et enkelt og velprøvd system slik dere kan tilby, forteller IKT-koordinator Geir Henning Salvesen på Aust-Agders største skole, Sam Eyde videregående skole.

- Infoskjermen.no er lett å bruke. Det er enkelt å legge ut beskjeder og bilder, forteller Tonje Tytlandsvik som er pedagogisk leder i Brakamoen barnehage i Sauda. I Brakamoen har de infoskjermer i hver av de fem avdelingene i barnehagen.

- Etter søk på internett fant vi flere løsninger, men ingen lettfattelige norske løsninger. Så fant vi inforskjermen.no. Muligheten for å legge inn informasjon og redigere oversiktsbildet er betraktelig lettere enn andre løsninger, siden alt er sentralt plassert på internett og ikke lokalt, forteller Sjt Thomas Assmann i Mission Support i 337 skvadronen.

- Vi har valgt infoskjermen.no til å styre våre oppslags-tver på hovedkontoret og på regionkontorene. Etter noen dager i test fant vi ut at dette var et system som er enkelt å administrere for de uten teknisk kunnskap, forteller Øyvind Width som er IT-tekniker i Sweco.

Bedre kommunikasjon

- Beslutningen om å gå til anskaffelse av informasjonsskjermer var basert på erkjennelsen av at vi ikke var gode nok på informasjon til egne ansatte. Etter at skjermene har kommet opp klarer vi enklere å få ut en del informasjon kort og tydelig, samtidig – til alle, forteller økonomi- og HR-sjef Jon Harald Tune i Gilje Tre

- Tilbakemeldinger fra foreldre har vært utelukkende positive. De ansatte i barnehagen er også glade for enkelt og raskt å kunne spre informasjon, bilder og glede til både barn, foreldre og ansatte, forteller IKT-koordinator Jorunn Skrede Klakegg i Langhaugane barnehage i Jølster kommuneArkiv over alle blogginnlegg