Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

NKUL13 - en festreise

Publisert 08.05.2013 av Favo

Mandag til onsdag denne uka har vi hatt stand på NKUL i Trondheim. Allerede før det er slutt gleder vi oss over mange nye interesserte og hyggelig møter med skoler som allerede bruker oss.

Stand på NKUL

Stor interesse og mange gode tilbakemeldinger

Det har vært svært hyggelig å stå på standen! Stor interesse fra skoler som enten har et system som fungerer dårlig eller som har tenkt på å skaffe infoskjermer og gode samtaler med skoler som allerede bruker oss. NKUL-dagene har vært en "festreise" fra start til slutt!

Konkurranse

Vi har reklamert med "opprett gratis prøvekonto på infoskjermen.no, og skriv om det på Twitter med taggene #nkul og #infoskjermen, så er du med i trekningen av en iPad mini". Vi trekker torsdag 9. mai, det er altså mulig å bli med på konkurransen på vei hjem fra NKUL.

Oppdatert torsdag 9. mai: Vinner av iPad mini er @larsfk, Lars Klingenberg :-) Vi gratulerer! Og takk til alle som deltok i konkurransen! #nkul #infoskjermen

Utstiller-quiz

Vi stiller med premie; Norrøna 30 L Svalbard tursekk (kr 899) + Camelbak drikkeflaske (kr 179) + ett års gratis abonnement på infoskjermen.no (kr 2.390 eks mva). Trekning på siste plenumsamling på onsdag.

NKUL 2014

NKUL 2014 er 7.-9. mai 2014. Vi takker for oss på NKUL13 og gleder oss til neste år! :-)Arkiv over alle blogginnlegg