Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Møtes vi på NKUL13?

Publisert 30.04.2013 av Favo

Mandag til onsdag i neste uke er vi på NKUL i Trondheim. NKUL er landets største og viktigste konferanse om IKT i utdanning og læring. 300 skoler og barnehager bruker infoskjermen.no i dag, og vi håper å møte enda flere på konferansen!

Blå pil viser hvor vi står - like utenfor R7

Spennende program

NKUL13 har et spennende program som tar for seg blant annet BYOD, klasseledelse, spill i undervisning og digital dannelse.

Vi som har laget infoskjermen.no er skolefolk og har laget løsningen ut fra behov i egen skolehverdag. Vi gleder oss til å vise frem vår svært brukervennlige og rimelige løsning  for deltakerne på NKUL!

Sentralt plassert stand

Vi står på stanplass AU11, like utenfor auditorium R7 i Realfagbygget underetasje 1. Med oss har vi en av Samsungs nyeste LED-skjermer, som bl.a. selges av Norsk Data Senter (NDS). 

På standen tar vi med oss det vi har av reklameartikler; penner, buffer og nøkkelringer - og håper å tømme "lageret" i løpet av dagene. 

Infoskjermen.no - et skolesystem

Løsningen vår brukes av mange typer virksomheter, og har fått meget god mottakelse på skoler. 300 skoler og barnehager har tatt i bruk infoskjermen.no. Løsningen kan f.eks. brukes til:

Innholdet på skjermene styres av skolene selv, og skjermene er reklamefrie. Gjennom et brukervennlig nettside kan mange på skolene dele på å oppdatere skjermene.

Kom og møt oss på NKUL!Arkiv over alle blogginnlegg