English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

På engelsk i oljebransjen

Publisert 13.03.2013 av Favo

TDW Offshore Services AS har brukt infoskjermen.no siden september 2012. De har hele tiden hatt alle meldinger og oppslag på skjermene på engelsk. Nå kan de også administrere skjermene på engelsk.

TDW Offshore Services

Kommuniserer på engelsk

Omtrent 20 % av arbeiderne i selskapet har ikke norsk som morsmål, og det er viktig å kunne kommunisere på en måte som gjør at alle forstår. Gleden var stor da inforskjermen.no kom med mulighet for å velge engelsk på administrasjonssidene, slik at også engelskspråklige kan oppdatere og administere skjermene.

Kjell Berge, som er Procurement Manager (innkjøpssjef) for TDW Offshore Services, forteller at i tillegg til å ha mange engelskspråklige ansatt i Stavanger, er de i ferd med å prøve infoskjermer som er lokalisert i deres kontorer både i Aberdeen og Singapore.

Informerer om kontrakter og viktige hendelser

- Vi lager oppslag med informasjon om nye kontakter som blir vunnet og andre viktige hendelser. Vi har blant annet en skjerm i respesjonen som ønsker gjester velkommen, og vi lager også oppslag når ansatte har bursdag og så videre, forteller Berge.

Anbefaler til oljeselskap

Berge anbefaler varmt infoskjermen til andre oljeselskap.

- Vi er selfølgelig nødt til å kommunisere med alle ansatte på flere måter, og infoskjermen er en av kanalene. Administrasjonen av infoskjermene er veldig enkel. Det er ikke mye arbeid å lage nye oppslag, legge ut bilder og beskjeder, endre på skjermer, bakgrunner og så videre.

Vi i infoskjermen synes det er veldig spennende med de nye mulighetene som åpner seg nå når infoskjermen også er på engelsk, og gleder oss over å høre hvordan dette har vært til hjelp for TDW Offshore Services.Arkiv over alle blogginnlegg
« Ny oppslagstype: Tidteller   ||   Sammensveisende forventning og motivasjon »