English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Ny oppslagstype: Tidteller

Publisert 25.02.2013 av Favo

Tidteller er en ny oppslagstype som kan brukes for å telle opp fra, eller telle ned til hendelser. Hvor lenge er det til personalturen? Hvor lenge er det siden vi har hatt uhell? Tidtelleren gir svar!

Tidteller

Enkel å bruke

For å lage en tidteller velger du "Velg oppslagstype" og "Tidteller" i menyen på toppen. Det åpnes så et skjema der du fyller inn overskrift, dato/tid og eventuell tekst som skal vises under telleren.

Hvis tidspunktet du velger er frem i tid kan du velge om det telleren skal stoppe eller om den skal fortsette når tidspunktet er nådd. Hvis du velger at den skal stoppe kan du velge om beskrivelsen under telleren skal erstattes av en ny melding. Du kan velge om timer og minutter skal vises.

Allsidig

Tidteller er en allsidig oppslagstype som kan brukes til "gimmicks", motivasjon og påminninger:Arkiv over alle blogginnlegg
« Infoskjermer på engelsk   ||   På engelsk i oljebransjen »