Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Nye faktureringsrutiner

Publisert 28.01.2013 av Favo

I disse dager starter vi fakturering fra nytt økonomisystem. For våre kunder betyr det at det er mulig å gjøre flere valg i hvordan en ønsker å motta faktura fra oss. EHF er ett av alternativene som nå er mulig å velge.

Nytt kontonummer

Vi har byttet bank - det vil altså bli nytt kontonummer når vi nå sender ut fakturaer. Vårt nye kontonummer er 1503 31 71835.

Elektronisk handelsformat (EHF)

Offentlig sektor er i disse dager på vei over til EHF, som er et strukturert XML-dataformat for elektronisk utveksling av handelsdokumenter i Norge. Målet med innføring av EHF er økonomiske og miljømessige besparelser, samtidig som at standardisering og elektronisk behandling skal gjøre behandlingen av fakturaer og kreditnotaer raskere og mer pålitelig (kilde: Wikipedia).

Økt gebyr på papirfaktura

Med nye betalingsalternativer er det enda mindre grunn til å velge papirfakturaer. EHF og PDF er mer miljøvennlige og sparer arbeid i alle ledd. Det nye gebyret for papirfaktura blir kr 59 (kr 45 tidligere).

Forskuddsvis pr år

Fakturering skjer fortsatt forskuddsvis pr. år fra tidspunktet kontoen aktiveres. Ved oppgradering av en konto gjøres en avregning for inneværende periode og ny faktura sendes for nye 12 mnd.

Vi beholder prisene som før, men justerer opp vårt fakturagebyr på papir fra kr 45 til 59.

Velg hvordan du ønsker å motta faktura

For å endre hvordan du ønsker å motta faktura: Logg inn på app.infoskjermen.no, velg innstillinger og fakturaopplysninger.

Valgene er:


Spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no!
Arkiv over alle blogginnlegg