Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Laaange oppslag

Publisert 11.12.2012 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.

Noen ganger kan det være nyttig å kunne vise samme oppslag lenge uten at det blinker eller byttes - f.eks. hvis du har værmelding (og bare det) i sidestolpen. Nå har vi endret slik at du kan vise samme oppslag i 5 minutter uten blink eller bytte.

Visningslengden er oppgitt i sekunder. Maks er 300 sekunder (5 minutter).

Slik gjør du

Fo å sette oppslaget til å vise i 5 minutter går du inn på oppslaget, velger endre og skriver inn at visningen skal være 300 sekunder. "Slideren" stopper på 60 sekunder, men det er mulig å skrive inn inntil 300 sekunder i tekstfeltet til venstre for slideren.

Medaljens bakside

Bakdelen med å ha oppslag som varer i 5 minutter er at det vil gå 5 minutter + eventuelle andre oppslag i "runden" mellom hver gang skjermen henter oppdatert informasjon fra vår server hvis du har et 5-minuttersoppslag i hovedområdet for oppslag på skjermen (altså ikke i sidestolpen).

Hvis du har et oppslag som viser i 5 minutter i sidestolpen og andre oppslag i hovedområdet vil skjermen hente informasjon hver gang hovedområdet begynner på ny "runde".Arkiv over alle blogginnlegg