English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Rektor vil betale av egen lomme

Publisert 10.12.2012 av Favo

En rektor i en liten kommune på Vestlandet venter på at kommunen skal bestemme seg for at hun skal få bruke kr 2390 eks mva pr år på infoskjermen.no. Mens hun venter insisterer hun på å betale av egen lomme.

Illustrasjonsfoto

- Jeg tar det gladelig av min private lomme - for SÅ god nytte ser jeg at jeg har av min infoskjerm

"Hvis nå kommunen drar dette ut, så tenker jeg at jeg vil be om gehør for at jeg fortsetter med infoskjermen fra dere inntil kommunen/rådmannen tar sin avgjørelse, MEN da må jeg be om å få lov å betale - det er IKKE meningen at dere skal sponse på meg i påvente av...! Jeg kan ikke betale via budsjettet, men tar det gladelig av min private lomme - for SÅ god nytte ser jeg at jeg har av min infoskjerm!", skriver rektoren i en mail til oss.

Rektoren bruker infoskjermen.no daglig som ett av sine sentrale virkemidler for å informere egne ansatte. Hittil har vi gitt skolen utvidet prøveperiode, og det vil de få tilbud om videre også. 

Stor forskjell mellom kommune

Pr i dag brukes infoskjermen.no i kommuner og skoler i hele landet. I de fleste kommunene har enhetsledere frihet til å gjøre selvstendige prioriteringer og gjøre innkjøp i den prisklassen det er her er snakk om (fra kr 2390 eks mva pr år).

Vi takker rektoren for oppmuntrende tilbakemeldinger, og ønsker henne lykke til videre!Arkiv over alle blogginnlegg
« Sam Eyde videregående skole valgte oss   ||   Infoskjermer på engelsk »