English Svenska Dansk Norsk
Blogg infoskjermen.no

Sam Eyde videregående skole valgte oss

Publisert 25.10.2012 av Favo

Aust-Agders nye og største videregående skole, som ble tatt i bruk nå i høst, har valgt infoskjermen.no til å administrere sine 14 infoskjermer. Vi gleder oss og takker for tilliten!

Sam Eyde videregående skole

- Veldig enkelt og pent resultat

- Vi valgte infoskjermen.no fordi systemet er veldig enkelt i bruk og viser et pent resultat.  Vi trengte et system med funksjonalitet og brukervennlighet til de store infoskjermene, og valgte et enkelt og velprøvd system slik dere kan tilby, forteller IKT-koordinator Geir Henning Salvesen på skolen.

Skolen har skjermer plassert på mange steder på skolen; personalrom, bibliotek, ved gangbroer, heiser og trapper og utenfor restaurant.

I tillegg til de 14 store infoskjermene har skolen ca 195 mindre 10"-skjermer som viser dynamisk innhold som timeplaner fra ISTs skoleadministrative systemer.

Ny storskole

Vi gleder oss over å være leverandør til Aust-Agders største skole, Sam Eyde videregående skole for yrkesfag og idrettsfag i Arendal.

Den 19.500 kvm store skolen erstatter to videregående skoler, og har kapasitet til 1 100 elever.

Skolen er oppkalt etter industrigründeren Sam Eyde, og har hatt en total prosjektramme på 500 millioner kroner. Skolen ble tatt i bruk i høst, og har i år 950 elever og 200 ansatte.

Vi takker for at Sam Eyde vgs valgte infoskjermen.no!

Spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg
« Kalenderoppslag gir oversikt   ||   Rektor vil betale av egen lomme »