Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Enkelt å lage sidestolpe

Publisert 22.10.2012 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.

Du kan velge om du vil bruke sidestolpen eller ikke på den enkelte skjerm. For å aktivere sidestolpen trenger du bare dra og slippe oppslag ned under "sidestolpe" på den skjermen du vil ha sidestolpe.

Inndeling av infoskjerm

Inndeling av skjerm

Alle skjermer har tre områder der det kan vises informasjon. Hovedoppslaget som tar størstedelen av skjermen, bunnlinja der du kan vise overskrifter fra rss-nyheter, og sidestolpen som du kan velge om du vil aktivere eller ikke. I sidestolpen kan du vise alle typer oppslag.

For å aktivere sidestolpen

For å aktivere sidestolpen trenger du bare å gå inn på "Skjermer" -> "Endre", og så dra og slippe oppslaget du vil vise i sidestolpen ned under "overskrifta" for sidestolpen. Hvis du ikke har noen oppslag vil ikke sidestolpen vises.

Fast informasjon i sidestolpen

Et tips kan være å ha fast informasjon - f.eks. værmelding eller kalender - i sidestolpen, slik at denne alltid er tilgjengelig når folk ser på skjermen. Hvis det bare er ett slikt oppslag er det nyttig å sette visningslengden til 60 sekunder, slik at oppslaget ikke oppdateres / blinker oftere enn en gang i minuttet.

 

Spørsmål eller kommentarer? Send e-post til support@infoskjermen.no!Arkiv over alle blogginnlegg