Du har en kampanjekode! Registrer prøvekonto nå og spar kr 500!
English Svenska Norsk
Blogg infoskjermen.no

Chrome ut av fullskjerm

Publisert 15.10.2012 av Favo
Teksten på denne sida er ikke lenger oppdatert.

De siste dagene har flere opplevd at Chrome "hopper ut" av fullskjermsvisning. Etter vår erfaring skyldes dette Chromes automatiske oppdateringer.

<a href="http://google.no/chrome/" target=_blank>Google Chrome</a>

Nettleseren Google Chrome er satt opp slik at den automatisk blir oppdatert når den blir brukt. Dette er egentlig en stor fordel, siden man da alltid har nyeste og sikreste versjon. Oppdateringen gjør seg ikke gjeldende før nettleserene åpnes på nytt, og tidligere måtte dette gjøres manuelt. I det siste har oppdateringene også gjort at nettleseren automatisk starter på nytt, noe som har medført at Chrome "hopper ut" av fullskjermsvisning. Pga at Google sender ut oppdateringer til ulike tider til ulike versjoner av operativsystem kan det skje til ulike tider på ulike maskiner.

På nettet er det flere som kommenterer dette, og vi håper det er en "bug" (feil) som Google vil rette til senere oppdateringer. Dette vil vi følge opp videre. 

Den enkleste løsningen er å trykke F11 for å åpne skjermen i fullskjerm igjen. Det er også mulig å endre oppsett slik at Chrome ikke oppdateres automatisk (se http://moodyconsumer.blogspot.no/2012/09/turning-off-auto-updates-in-google.html). Løsningen vår vil også fungere sammen med andre nettlesere - f.eks. Firefox eller Opera, så et alternativ kan også være å bytte nettleser på infoskjermen.

På skjermer/maskiner med EWF (bl.a. skjermer levert av NDS) bør en kjøre EWF etter at Google Chrome har oppdatert seg - hvis ikke vil maskinen gå tilbake til gammel versjon av Google Chrome etter omstart.

Vi har fokus på problemstillingen videre også.Arkiv over alle blogginnlegg